Modelul Super SOCO “TS” este un moped electric care, pe baza puterii sale, este comparabil cu un moped prevăzut cu un motor auxiliar de 50 cm3.

Înainte de utilizare, ca orice alt vehicul electric, modelul Super SOCO TS trebuie încărcat. Motocicleta este echipată cu o baterie portabilă. Aceasta poate fi încărcată acasă sau la birou, sau practic oriunde, dacă există acces la o sursă de energie electrică.

Aceasta caracteristică nu numai că este convenabilă, dar și înseamnă că Super SOCO este mult mai greu de furat dacă este lăsat pe stradă fără baterie. Desigur, aceasta nu este singura soluție antifurt, întrucât toate modelele sunt dotate cu o alarmă.

Încărcarea completă a bateriei durează aproximativ 6 ore – deci se poate efectua chiar și în timpul orelor de lucru – astfel încât se pot parcurge aproximativ 80 km.

Bateria poate fi scoasă și înlocuită într-o singură mișcare. Dacă dorești s-o încarci într-un garaj, poți s-o faci fără a scoate bateria, prin conectorul special situat pe partea laterală a modelului TS.

Și da, este complet silenţios!

Motorul electric dezvoltat de BOSCH este situat în butucul roții din spate.

Super SOCO nu este potrivit pentru drumeții mai mari sau călătorii lungi între orașe, dar este excelent pentru transport urban și extrem de ușor de manevrat.

Este o soluție perfectă pentru tinerii care nu au încă multă experiență în motociclism, dar vor să folosească un mijloc de transport aventuros.
Deoarece Super SOCO TS este foarte ușor de condus, vă puteți concentra mai mult pe șosea și condițiile de trafic, făcând conducerea mai sigură pentru toată lumea.

Leave a Reply