Vrei să știi cum este viața cu un Super SOCO? Este o experiență “Super” bună.

Dar pe lângă distracția plăcută, contribui și la salvarea planetei, pentru că folosind un moped electric protejez mediul înconjurător. În plus, din moment ce locuiesc în centrul orașului, nu trebuie să cheltuiesc atâția bani pentru a cumpăra o mașină.

Am ocazia să mă distrez și să mă bucur de călătorie fără să-mi fac griji cu privire la poluarea aerului. Iar cireașa de pe tort este că nu trebuie să mai cumpăr benzină.

Spre deosebire de mașinile electrice, care trebuie conectate direct la stația de încărcare, un Super SOCO este echipat cu o baterie care poate fi schimbată. Aceasta înseamnă că încarc bateria aproape exclusiv acasă sau la birou, ceea ce face viața de zi cu zi foarte confortabilă.

În ziua în care am primit motocicleta, am luat-o la o testare pentru a descărca bateria. Timpul de încărcare nu depășește 5-6 ore. De obicei încarc bateria pur și simplu în timpul zilei, dar pot s-o las la încărcare și peste noapte.

Autonomia de 80 km cu o singură baterie este perfect adecvată pentru utilizare zilnică, dar poate fi dublată oricând cu o baterie de rezervă, deoarece două baterii se pot potrivi în “rezervorul” motocicletei în același timp, datorită designului Super SOCO.

Construcție sofisticată

După ce am încărcat bateria, o pot pune la loc cu o mișcare simplă. Tot ce trebuie să fac este să conectez un cablu, și sunt gata să pornesc.

Afișajul iluminat este clar vizibil în orice moment al zilei și oferă suficiente informații despre starea bateriei, temperatura şi viteza motorului. Motocicleta este gata să funcționeze imediat după pornire, fără niciun sunet de la motor, ceea ce poate fi neobișnuit pentru utilizatorii de vehicule pe benzină.

Este greu de descris cât de silențios este de fapt acest motor. Mașinile electrice sunt relativ silențioase, dar totuși fac puțin zgomot în timpul deplasării, deoarece au un nivel destul de ridicat de rezistență la aer.

Când conduci un Super SOCO, este o senzație înălțătoare că niciun zgomot nu îți distrage atenția de la experiență.

Cu toate acestea, pentru a ne asigura că suntem observați de alții în trafic, luminile de pe Super SOCO se aprind automat atunci când motocicleta este pornită. Acesta, din fericire, nu cauzează probleme cu autonomia, deoarece farurile sunt compuse din LED-uri.

Leave a Reply