Super SOCO

Motocicletele și scuterele electrice Super SOCO sunt uimitor de dinamice, inspiratoare și convingătoare. Aceste vehicule electrice futuristice reinterpretează e-mobilitatea într-un mod revoluționar.

În design-ul scuterului și dezvoltarea motorului electric au fost luate în considerare așteptările consumatorilor din viitor.

Motocicletele și scuterele electrice Super SOCO au deschis o nouă eră în transportul electric.

Super SOCO

Dezvoltare

În iunie 2016, a fost lansată prima motocicletă electrică Super SOCO, varianta TS, alimentată cu baterie de litiu. Nimic nu dovedește succesul modelului mai bine decât faptul că, printr-un site de finanțare comunitară, Super SOCO a strâns o sumă record de bani într-o singură lună.

În aprilie 2017, a fost lansată a doua generație, motocicleta cu motor electric cu aspect retro Super SOCO TC, alimentată cu baterie de litiu. În ziua prezentării, au fost făcute peste 4.000 de precomenzi.

Până în prezent, Super SOCO are 205 de brevete înregistrate, dintre care 6 invenții, 9 modele de utilitate, 96 de modele de design industrial și 94 de software. Vehiculele au primit o serie de premii de design, cum ar fi premiul japonez “G-MARK Excellent Design”.

Motocicletele Super SOCO sunt vândute în peste 40 de țări din întreaga lume, în Europa, America de Nord, America de Sud, Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu. Cunoscuta companie industrială de vârf, Xiaomi, a devenit recent coproprietar al Super SOCO.

Alege modelul care ți se potrivește

TC

Stil retro și inovativ

Café Racer cu aspect clasic

Detalii

TS

O experiență captivantă

Motocicletă urbană cu aspect modern

Detalii

CU

Design dinamic

Scuter urban modern

Detalii

Super SOCO Romania
reprezentată prin SC ELECTRIC VEHICLES TRADE SRL
Str.Enric Baader, Nr. 1, Ap. 20, 300073 Timisoara, Romania
Reg.Com.: J35/3382/2020
CUI: 43322719
Telefon: +40 771 274 547
Email: contact@supersoco.ro