Super SOCO este o motocicletă electrică unică din multe puncte de vedere. Designul a fost inspirat din modele Café Racer, și rezultatul, în opinia noastră, este fantastic!

Atât designul, cât și performanța sunt excelente, dar cât costă? În prezent, există cinci modele disponibile în cadrul mărcii Super SOCO, toate având un preț şi un aspect atractiv.

Cucerește orașul cu Super SOCO și toată atenția va fi asupra ta. Super SOCO îți oferă nu doar o soluție convenabilă, ci și accesibilă. Poți avea modelul sportiv TS la prețul de 3290 €, TC cu aspect retro la 3490 € și modelul CUx la 2590 €.

Super SOCO protejează mediul înconjurător și portofelul tău cu motoare electrice. Nu emite substanțe nocive, deci nu contribuie la poluarea atmosferică.

Super SOCO a dezvoltat un produs care utilizează soluții inteligente, și care nu numai că este accesibil, dar face și transportul zilnic extrem de plăcut.

În colaborare cu BOSCH, Super SOCO a dezvoltat un motor în butuc de 17 inci, cu bobine magnetice C35 noi, care nu te va dezamăgi. Motorul în butuc fără perii din carbon este soluția perfectă, necesitând o întreținere semnificativ mai mică decât orice motor de scuter pe benzină din aceeași categorie.

Cum functionează?

Bateriile Super SOCO pot fi scoase și încărcate separat. Încărcătorul este inclus în pachet.

Un Super SOCO poate fi încărcat confortabil și acasă, dar bateria poate fi scoasă și încărcată și la birou sau chiar într-un restaurant fast-food. Bateria se încarcă complet în aproximativ 6 ore.

Poți alege dintre trei moduri de funcționare, și poți regla limita de viteză conform modului de funcționare, prelungind astfel durata de viață a bateriei.

Super SOCO este o soluţie excelentă pentru protejarea mediului înconjurător și portofelului tău. Ai nevoie doar de un permis de conducere de categoria AM sau B, și poți porni pe drum.

Leave a Reply